Romeo Beckham treedt met eerste profcontract in voetsporen van vader

Reacties

Romeo Beckham, de zoon van David Beckham, heeft zijn eerste profcontract getekend. De negentienjarige speler verbond zich aan Fort Lauderdale CF dat uitkomt op het derde Amerikaanse niveau. De club is verbonden aan Major League Soccer-club Inter Miami, waar zijn vader eigenaar van is.

Romeo Beckham treedt met eerste profcontract in voetsporen van vader
© Pro Shots
v.l.n.r. Cruz Beckham, David Beckham en Romeo Beckham

Beckham, die op de gehele rechterflank inzetbaar is, maakte vannacht zijn debuut nog niet. Tegen de Chattanooga Red Wolves bleef hij negentig minuten op de bank. De wedstrijd eindigde in 0-0. Romeo is niet de enige zoon van David Beckham die ooit een profcontract tekende. Brooklyn Beckham tekende  bij Arsenal, speelde in de jeugdopleiding, maar stopte al vroeg met voetbal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Beckham komt bij Fort Lauderdale nog een bekende naam tegen: Harvey Neville. Hij is de zoon van Phil Neville, de huidige hoofdtrainer van Inter Miami. Onder Neville spelen oud-Feyenoorders Kelvin Leerdam en Nick Marsman. Zij wonnen vannacht samen met Blaise Matuidi en Gonzalo Higuain met 0-1 van het FC Cincinnati van Jaap Stam.

Bekijk hier al onze video's
Meer Inter Miami
Meer over Inter Miami
Meer MLS
Meer over MLS
Meer D. Beckham
Meer over D. Beckham
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.