Rivaldo neemt het op voor Messi: 'Hij verdient de Ballon d'Or'

Reacties

Rivaldo is het niet eens met alle kritiek op Lionel Messi. De Braziliaanse legende vindt de Argentijn ondanks zijn teleurstellende Copa América-toernooi de gedoodverfde favoriet voor de Ballon d'Or.

Rivaldo neemt het op voor Messi: 'Hij verdient de Ballon d'Or'

Na de uitschakeling door gastland Brazilië sprak Messi spijkerharde woorden over de arbitrage bij het Copa América-toernooi. Bondscoach Tite en verdedigers Marquinhos en Thiago Silva sloegen vervolgens terug. In tegenstelling tot zijn landgenoten heeft Rivaldo het woensdag opgenomen voor Messi. De Ballon d'Or-winnaar van 1999 vindt dat de Argentijnse aanvoerder nog steeds de beste speler ter wereld is.

'Ik denk dat Lionel Messi dit seizoen de Ballon d'Or verdient, vanwege alles wat hij gepresteerd heeft deze jaargang. Hij heeft de Champions League niet gewonnen, maar was wel enorm belangrijk met zijn doelpunten. Daarom verdient hij de Ballon d'Or', aldus de 47-jarige Rivaldo, die tussen 1997 en 2002 voor Barcelona speelde. De voormalige dribbelaar hoopt dat zijn oude club Messi spoedig herenigt met een landgenoot.

'Van de Braziliaanse voetballers is Neymar op dit moment de allerbeste. Ik hoop dat hij weer terugkeert bij Barcelona. Ik denk dat Vinícius Júnior de Braziliaanse ster van de toekomst kan worden. Hij zit nu bij Real Madrid en heeft alles in zich om te slagen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Argentinië
Meer over Argentinië
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.