PSV speelt in op het sentiment en maakt supporters warm voor CL-clash

Reacties

PSV heeft dinsdag op social media een video verspreid om de achterban warm te maken voor de achtste finale van de Champions League. De Eindhovenaren spelen thuis tegen Borussia Dortmund.

PSV speelt in op het sentiment en maakt supporters warm voor CL-clash
© PSV
PSV
PSV
1 - 1
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

In de video is te zien hoe een supporter van de club op bezoek gaat bij zijn hoogbejaarde vader, die steeds verder af lijkt te takelen. Maar als zijn zoon hem vertelt over de huidige successen van PSV, ontstaat er een levendig gesprek en worden er herinneringen opgehaald aan het successeizoen 1987/88, toen de Eindhovenaren in Stuttgart de Europa Cup I wonnen.

Aan het einde van de video ziet de vader zijn zoon met twee wedstrijdtickets in zijn hand. Die zijn voor de kraker van PSV tegen Dortmund. Het heenduel in de achtste finale van de Champions Laegue begint om 21.00 uur. Op VI PRO blikken we uitgebreid vooruit op de wedstrijd en vind je analyses, achtergronden en interviews.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.