Dortmund neemt Malen mee naar Eindhoven, Adeyemi blijft achter

Reacties

Donyell Malen is met zijn ploeggenoten van Borussia Dortmund in de bus gestapt naar Eindhoven. De 25-jarige aanvaller lijkt dinsdag zijn opwachting te kunnen maken in het Champions League-duel met PSV. Dat gaat Karim Adeyemi in ieder geval niet lukken.

Dortmund neemt Malen mee naar Eindhoven, Adeyemi blijft achter
PSV
PSV
1 - 1
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

Dortmund is maandagmorgen naar Nederland afgereisd voor de wedstrijd tegen PSV. In het Philips Stadion staat dinsdag om 21.00 uur het heenduel in de achtste finale van het Champions League op het programma. Zondag waren er nog vraagtekens bij Dortmund over het meespelen van Malen, Adeyemi en Karim Bensebaini.

Adeyemi blijkt nog niet te zijn hersteld van een spierblessure en is volgens Ruhr Nachrichten niet in de bus gestapt. Malen (lichte knieblessure) en Bensebaini (verkoudheid) deden dat wél. In tegenstelling tot de berichtgeving van een dag eerder wordt een basisplaats voor de Nederlander niet langer uitgesloten. Of Malen daar inderdaad voor in aanmerking komt, wordt volgens het medium op korte termijn beslist.

Bensebaini en Hummels
Bensebaini is inmiddels weer fit en kan hoe dan ook worden opgesteld. Dat geldt ook voor Mats Hummels, die dit kalenderjaar nog niet in de basis is gestart bij Dortmund. De routinier kampte met griep en speelde sinds de hervatting van de Bundesliga slechts negen minuten. Dortmund belegt maandag om 17.15 uur een persconferentie in het Philips Stadion.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.