PSV rekent niet meer op komst Luuk de Jong: 'Niet dit jaar'

Reacties

Luuk de Jong keert deze zomer niet terug bij PSV, dat dicht bij een akkoord met Sevilla was over een huur met optie tot koop. Trainer Roger Schmidt liet weten dat de spits niet zal komen.

PSV rekent niet meer op komst Luuk de Jong: 'Niet dit jaar'

'Niet dit jaar', reageerde Schmidt bij ESPN op de vraag of De Jong naar PSV komt. 'Het is een erg goede speler, maar hij komt niet dit jaar.' De Jong heeft nog een contract voor twee jaar bij Sevilla, waar hij niet kan rekenen op een basisplaats. Tijdens de eerste twee duels dit seizoen in La Liga kwam hij niet in actie. De spits behoort zelfs niet meer tot de wedstrijdselectie.

De Jong speelde eerder in de periode 2014-19 voor PSV, waarmee hij drie keer kampioen werd en twee keer de Johan Cruijff Schaal won. In 204 officiële wedstrijden scoorde hij liefst 112 keer en daarmee verdiende hij een transfer naar Sevilla, dat twee jaar geleden 12,5 miljoen euro betaalde. Namens de Andalusiërs was De Jong negentien keer trefzeker in 94 wedstrijden. Hoogtepunt was de Europa League-finale in 2020 waarin hij twee keer scoorde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Sevilla
Meer over Sevilla
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer L. de Jong
Meer over L. de Jong
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.