Promes held van Spartak Moskou met fraaie pegel

Quincy Promes meldt zich maandag met een goed gevoel bij de selectie van het Nederlands elftal. Mede dankzij een treffer van de aanvaller won Spartak Moskou zondag met 3-1 van FC Ufa.

Promes zorgde in de 63ste minuut voor de belangrijke 2-1. De voormalige aanvaller van onder meer FC Twente schoot vanuit een moeilijke hoek heerlijk raak. Spartak Moskou was in de tiende minuut op achterstand gekomen door een treffer van Sylvester Igboun.

Fernando zorgde nog in de eerste helft voor de gelijkmaker, waarna het moment van Promes aanbrak. Luiz Adriano liet in de 79ste minuut nog de 3-1 aantekenen.

Door de overwinning klom titelverdediger Spartak Moskou naar de vijfde plaats. De achterstand op koploper Lokomotiv Moskou bedraagt acht punten.