Primeur Frimpong op vervelende avond voor Leverkusen

Reacties

Bayer Leverkusen is woensdagavond ondanks een doelpunt van Jeremie Frimpong uitgeschakeld in de tweede ronde van de strijd om de DFB-Pokal.

Primeur Frimpong op vervelende avond voor Leverkusen
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen
1 - 2
Karlsruher SC
Karlsruher SC

Leverkusen kende een op papier gunstige loting voor het bekertoernooi, want de ploeg van trainer Gerardo Seoane trad thuis aan tegen Karlsruher SC. De nummer acht van de 2. Bundesliga kende echter een bliksemstart in de BayArena, want al na vier minuten stond het 0-1 door een treffer van Lucas Cueto. De thuisclub, waar Mitchel Bakker en Frimpong in de basis begonnen en Daley Sinkgraven als invaller minuten maakte, moest dus meteen in de achtervolging.

Negen minuten na rust zorgde Frimpong voor opluchting bij Leverkusen door gelijk te maken: 1-1. Het was het eerste doelpunt van de rechtsback in zijn 27ste duel in Duitse dienst. De primeur had uiteindelijk weinig waarde, want negen minuten later stonden de bezoekers opnieuw op voorsprong. Choi Kyoung-Rok maakte de 1-2 en daar zou het ook bij blijven, waardoor Leverkusen is uitgeschakeld en zich kan richten op de Bundesliga en Europa League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayer Leverkusen
Meer over Bayer Leverkusen
Meer DFB Pokal
Meer over DFB Pokal
Meer J. Frimpong
Meer over J. Frimpong
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.