Pochettino lyrisch over Maatsen: 'Zo'n slimme speler'

Reacties

Ian Maatsen heeft opnieuw indruk weten te maken tijdens de voorbereiding van Chelsea in de Verenigde Staten.

Pochettino lyrisch over Maatsen: 'Zo'n slimme speler'
© Pro Shots

Na zijn twee treffers vorige week tegen Wrexham (5-0) mocht Maatsen - die afgelopen seizoen als huurspeler promoveerde met Burnley - net als tegen Brighton afgelopen weekend (4-3) opnieuw in de basis beginnen bij The Blues. Deze keer als rechtsbuiten en aangever van de enige Chelsea-treffer tegen het Newcastle United van basisklant Sven Botman. 'Tot zover komt hij voor in mijn plannen', werd opgetekend door Standard Sport.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik ben zo blij met hem', klonk trainer Mauricio Pochettino lovend voor de 21-jarige Maatsen na de remise in Atlanta tegenover journalist Ben Jacobs. 'Hij is een speler die op meerdere posities uit de voeten kan. Hij begrijpt het spelletje. Hij is zo'n slimme speler.'

Bij Chelsea wist nieuwkomer Nicolas Jackson voor de tweede wedstrijd op rij te scoren. Zijn doelpunt werd tenietgedaan door Miguel Almirón, die op slag van rust de eindstand bepaalde. Voor Newcastle was het alweer het vierde duel van de voorbereiding. Eerder werden Gateshead (2-3) en Rangers (1-2) verslagen. Tegen Aston Villa werd met 3-3 gelijkgespeeld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.