Pochettino gaat flirt met Messi niet uit de weg: 'We weten wat er is gebeurd'

Reacties

Sinds Barcelona het vertrek van Lionel Messi bekend heeft gemaakt, gonst het van de geruchten rondom de Argentijnse superster. Paris Saint-Germain lijkt de belangrijkste gegadigde om de 34-jarige aanvaller binnen te halen. Trainer Mauricio Pochettino kon vrijdag niet anders dan wat extra olie op het vuur gooien. 

Pochettino gaat flirt met Messi niet uit de weg: 'We weten wat er is gebeurd'

Paris Saint-Germain opent het nieuwe seizoen in de Ligue 1 zaterdag met een uitwedstrijd tegen Troyes, maar tijdens de persconferentie voorafgaand aan dat duel werd Pochettino bestookt met vragen over de eventuele komst van Messi. 'We weten wat er gisteren is gebeurd met Messi', ging de Argentijnse oefenmeester kort in op de Barcelona-exit van zijn landgenoot.

Pochettino hulde zich in nevelen over de mogelijke interesse van PSG, maar ontkende ook niet dat de Franse grootmacht inderdaad in de markt is voor Messi. 'Het belangrijkste is om te winnen van Troyes. Leonardo en Nasser Al-Khelaïfi werken hard aan versterkingen.'

Donderdag lekte al uit dat PSG de eerste contacten met Messi al zou hebben gelegd. Sterker nog: de Argentijn heeft volgens The Athletic zélf contact opgenomen met Pochettino. Volgens Sport zijn de Parijzenaren wel in staat Messi het salaris te bieden dat hij bij Barcelona verdiende. Vorig jaar lag de Franse miljoenenformatie ook al op de loer, maar kwam het niet tot een transfer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.