Pijnlijk: Real-fans zonder vertrouwen missen krankzinnige ontknoping

Reacties
Pijnlijk: Real-fans zonder vertrouwen missen krankzinnige ontknoping
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Real Madrid leek in de halve finale van de Champions League al dood en begraven, maar bewees zichzelf opnieuw als de kat met negen levens. Niet alle supporters die naar het stadion waren gekomen kregen dat echter mee.

Real Madrid
Real Madrid
nv
3 - 1
Manchester City
Manchester City

Manchester City had de heenwedstrijd tegen Real met 4-3 gewonnen en kwam woensdag dankzij een goal van Riyad Mahrez op een 0-1 voorsprong. Toen dit vlak voor tijd nog steeds de tussenstand was, gaven enkele supporters van de thuisploeg de moed op. Zij verlieten vroegtijdig het stadion, zodat zij op weg naar huis in ieder geval geen last van de drukte zouden hebben.

Het was een keuze die betreurd zal worden. Buiten het stadion hoorden de vroegtijdig vertrokken fans lawaai en bleek dat Real een verlenging uit het vuur had gesleept. In deze extra speeltijd schoot Karim Benzema de Europese recordkampioen naar de finale tegen Liverpool. De fans die buiten stonden misten dit echter allemaal: zij kwamen het stadion niet meer in. Pijnlijk.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.