Phil Neville blijft bij Valencia na ontslag broer Gary

Reacties

Phil Neville blijft werkzaam als assistent-trainer bij Valencia, ondanks het ontslag van zijn broer Gary woensdag. Phil is sinds de zomer actief in de trainersstaf bij de Spaanse club.

Phil Neville blijft bij Valencia na ontslag broer Gary

Neville zag op 2 december zijn oudere broer Gary aangesteld worden als hoofdtrainer voor de rest van het seizoen. Woensdag werd hij echter de laan uit gestuurd vanwege de slechte resultaten. Phil vindt het echter niet nodig zijn broer te volgen en kiest ervoor om zijn rol als assistent een vervolg te geven.

Sinds het vertrek van Neville wordt Valencia met meerdere trainers in verband gebracht. Eén van hen is José Mourinho. De Portugees heeft een speciale band met zaakwaarnemer Jorge Mendes, die een flinke vinger in de pap heeft bij Valencia. Mourinho zit sinds zijn ontslag bij Chelsea in december zonder baan.

Valencia staat met nog acht wedstrijden te gaan vijftiende in La Liga, zes punten boven de degradatieplaatsen. Zaterdag speelt de club een uitwedstrijd tegen Las Palmas. Assistent Pako Ayestarán zal dan langs de lijn staan, hij neemt de rest van het seizoen de honneurs waar bij de zesvoudig Spaanse kampioen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.