Neville opgelucht: 'Mijn mooiste avond in Valencia'

Reacties

Trainer Gary Neville heeft genoten van het spel van zijn Valencia in de Europa League-wedstrijd tegen Rapid Wien. De tweede achtereenvolgende zege van de in sportieve crisis verkerende club was een overtuigende: 6-0.

Neville opgelucht: 'Mijn mooiste avond in Valencia'

Valencia bezorgde zijn jarige trainer een glansrijke, maar vooral ook een broodnodige overwinning. De eerste twee maanden van de Engelsman bij Los Che hadden veel weg van een nachtmerrie. Pas vorig weekend werd voor het eerst gewonnen in de competitie. Neville is dan ook opgelucht na de zesklapper in de Europa League. 'Dit is mijn mooiste avond in Valencia', zei hij tijdens zijn persconferentie.

'Maar ik vier overwinningen nooit gedurende het seizoen en vanavond maak ik geen uitzondering', aldus de coach. Het ging Neville te ver om van een ommekeer te spreken. 'Ik hoop dat we de weg omhoog inzetten, maar het is gevaarlijk om zo te denken. Ik had nooit verwacht dat ik een goed resultaat nodig had om de ommekeer in te zetten. Soms waren nederlagen niet te verklaren.'

Toch neemt het vertrouwen in Estadio Mestalla toe, volgens Neville. 'Het team is sterker en speelt met meer vertrouwen. Ik ben blij met ons spel tegen Rapid Wien, maar ik focus me weer op komende zondag.' Dan speelt Valencia in de Primera División op bezoek bij Granada. Afhankelijk van resultaten elders, klimt Valencia bij een zege naar het linkerrijtje. Voorlopig moeten Neville en consorten het met plaats twaalf doen in La Liga.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.