Overmars en Bosvelt trainen met Go Ahead

En opeens stonden er twee bekende spelers tussen de spelers van Go Ahead Eagles. Dinsdagochtend trainden Paul Bosvelt en Marc Overmars mee met de spelers van coach Mike Snoei.

Overmars en Bosvelt trainen met Go Ahead

De aanwezigheid van de voormalige Oranje-internationals wil niet zeggen dat de club uit Deventer in de Jupiler League kan rekenen op deze spelers. Overmars is lid van de raad van commissarissen en pikte in het verleden al vaker een oefensessie mee. Bosvelt is net gestopt met zijn loopbaan en bouwt af.

'Ik heb bijna twintig jaar dagelijks op het veld gestaan. Daarmee moet je niet abrupt stoppen', legt Bosvelt uit op de website van Go Ahead. 'Naast het feit dat ik wat voor mezelf train, zie ik dit als een goede manier om gedoseerd af te bouwen.'

Snoei hoopt dat Bosvelt net als Overmars tijdens de training ervaring kan overbrengen op de selectie van de eerstedivisionist. 'In die rol kan hij voor ons heel waardevol zijn', aldus de trainer.

Overmars en Bosvelt begonnen beiden hun loopbaan bij Go Ahead. Overmars kwam alleen in het seizoen 1990/91 in actie voor de Deventer club, Bosvelt deed dat van 1989 tot 1994.

Bekijk hier al onze video's