Oranje Leeuwinnen gaan voor stunt: profiteer van speciale Miedema-actie

ADVERTORIAL – De Oranje Leeuwinnen zullen met de nodige spanning zijn opgestaan. Vanavond staat de kraker tegen Frankrijk op het programma. Wie gaat door naar de halve finale van het EK? Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Oranje Leeuwinnen gaan voor stunt: profiteer van speciale Miedema-actie
© Pro Shots

Niet voor niets wordt Frankrijk gezien als een van de grootste kanshebbers in de strijd om de EK-titel. Met een 5-1 zege op Italië onderstreepten de Françaises in de groepsfase al hun kracht. Met zoveel kwaliteit in het elftal is het logisch dat Frankrijk de favoriet is tegen Oranje (odd van 1.75 voor een zege), maar het team is ook al kwetsbaar gebleken. In de drie EK-duels tot nu toe kreeg Frankrijk telkens een tegendoelpunt. En laat het grootste aanvallende wapen van Oranje nu net vandaag weer inzetbaar zijn.

Woensdagochtend verraste Vivianne Miedema haar ploeggenoten in de ontbijtzaal. De speelsters wisten van niets en zagen plotseling de topscorer aller tijden van het Nederlandse vrouwenelftal binnenlopen. Na besmet te zijn geweest met het coronavirus testte de spits dinsdagavond eindelijk negatief, zodat ook zij kon gaan toeleven naar de grote wedstrijd tegen Frankrijk. Denk jij dat Miedema in de kwartfinale direct scoort? Profiteer dan van deze speciale actie met verhoogde odd: Vivianne Miedema maakt het eerste doelpunt (8.25).

De Miedema-actie is niet de enige actie die Unibet aanbiedt voor de kraker van de Oranje Leeuwinnen. De odd voor plaatsing voor de volgende ronde door de Nederlandse dames heeft ook een boost gekregen en is 3.75. De reguliere quotering voor een overwinning van de ploeg van bondscoach Mark Parsons is 4.60.

Verwacht jij een spektakelstuk vanavond? Interessant is dat in alle wedstrijden van Frankrijk en Nederland dit toernooi beide teams tot scoren kwamen. De quotering voor Beide teams scoren in de kwartfinale is aantrekkelijk: 1.71.

Geniet van de kwartfinale en probeer zelf uit te groeien tot een van de winnaars! Nog geen Unibet-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder zijn er Free Bets ter waarde van in totaal 40 euro beschikbaar nadat er een eerste weddenschap van minstens 10 euro is geplaatst.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's