Ook Everton in de markt voor Zirkzee

Reacties

Everton heeft zich gevoegd bij het rijtje met geïnteresseerde clubs in Joshua Zirkzee. The Toffees van technisch directeur Marcel Brands en trainer Carlo Ancelotti overwegen een bod uit te brengen op de spits van Bayern München die afgelopen woensdag voor het bekerduel met Holstein Kiel - dat de Rekordmeister verloor na strafschoppen - gewoon bij de selectie zat van trainer Hansi Flick.

Ook Everton in de markt voor Zirkzee
© Pro Shots

Lang leek Eintracht Frankfurt de nieuwe werkgever van Zirkzee te worden, maar na een rode kaart bij Bayern München B begon die club te twijfelen. Desondanks heeft de spits over belangstelling niet te klagen. Club Brugge jaagt al een tijdje op hem, ook al tekende Bas Dost - ex-Frankfurt - daar onlangs een contract. Vanuit Nederland ondernam FC Utrecht serieuze pogingen Zirkzee te huren.

Zirkzee zelf staat open voor een vertrek bij Bayern München. Hij ontwikkelde zich rap tot een volwaardige spits die regelmatig speeltijd kreeg en bij de selectie zat tijdens de finale van de Champions League, maar hij heeft er te maken met moordende concurrentie. De kans op speeltijd in München is niet groot. Niettemin hóeft hij niet weg bij de winnaar van de Champions League, maar op zoek naar meer minuten is een vertrek wel een serieuze optie geworden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer Everton
Meer over Everton
Meer J. Zirkzee
Meer over J. Zirkzee
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.