Club Brugge met drie Nederlanders verder: komst Dost afgerond

Reacties

Bas Dost mag zich officieel speler van Club Brugge noemen. De Belgische topclub maakt bekend dat de spits dinsdag zijn handtekening heeft gezet onder een contract tot de zomer van 2022.

Club Brugge met drie Nederlanders verder: komst Dost afgerond
© Pro Shots

Club maakte vorige week al bekend dat het een akkoord had bereikt met Dost. Een overeenkomst met Frankfurt bleek ook geen probleem, omdat de Belgen de Duitsers een aanbod deden 'dat zij gezien de gevolgen van de coronapandemie niet konden weigeren'. Dinsdag is al het papierwerk in orde gemaakt en de transfer afgerond.

Dost wordt na Ruud Vormer en Noa Lang de derde Nederlander in de selectie van Club, dat bovenaan staat in België en na de jaarwisseling in de Europa League uitkomt. De Belgische competitie wordt voor de regerend landskampioen op 17 januari hervat tegen Beerschot.

De 31-jarige Dost speelde anderhalf jaar voor Frankfurt, dat de aanvaller vorig jaar zomer overnam van Sporting Portugal. Hij kwam tot 43 duels voor de club en was daarin 15 keer trefzeker. Dit seizoen miste Dost maar één wedstrijd voor Frankfurt, dat hoopt in januari een opvolger te kunnen vastleggen. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.