Onana terug in wedstrijdselectie Ajax, Klaassen en Kudus starten

Reacties

Na een afwezigheid van ruim negen maanden keert Andre Onana terug in de wedstrijdselectie van Ajax. De 25-jarige doelman kan tegen Go Ahead Eagles vanaf de bank zijn rentree maken.

Onana terug in wedstrijdselectie Ajax, Klaassen en Kudus starten
© Pro Shots
Ajax
Ajax
0 - 0
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles

Op 31 januari speelde Onana zijn laatste wedstrijd voor Ajax, op bezoek bij AZ. Enkele dagen later werd de Kameroense doelman een schorsing opgelegd vanwege het overtreden van de dopingregels. Afgelopen zomer wordt die schorsing verlaagd van twaalf naar negen maanden. Daardoor is Onana sinds deze week weer inzetbaar voor Ajax.

Trainer Erik ten Hag heeft de doelman direct opgenomen in zijn selectie voor het Eredivisie-duel met Go Ahead van zondagavond. Remko Pasveer verving de Kameroens international de afgelopen maanden en deed dat meer dan verdienstelijk. Pasveer begint ook in de basis, Onana moet genoegen nemen met een reserverol.

Bij Ajax hebben Davy Klaassen en Mohammed Kudus een basisplaats tegen Go Ahead. Ten Hag heeft besloten om Ryan Gravenberch en Steven Berghuis rust te gunnen, een halve week na de knappe zege op Borussia Dortmund.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Gerelateerde artikelen
Meer A. Onana
Meer over A. Onana
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.