Onana blaakt van het zelfvertrouwen ondanks opmerkelijke tegengoal

Reacties

André Onana heeft de verantwoordelijkheid op zich genomen voor de goal die Manchester United zaterdag tegen kreeg in het oefenduel met RC Lens. De Kameroense keeper werd van grote afstand geklopt door Florian Sotoca, maar was verder tevreden over wat de ploeg van Erik ten Hag liet zien.

Onana blaakt van het zelfvertrouwen ondanks opmerkelijke tegengoal
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 1
Lens
Lens

United won zaterdagmiddag op Old Trafford met 3-1 van Lens, maar kwam wel op achterstand tegen de nummer twee van afgelopen seizoen in Frankrijk. Na balverlies van Diogo Dalot stond Onana nog dusdanig ver voor zijn doel, dat de Franse spits Sotoca hem passeerde met een welgemikte poging vanuit de middencirkel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Onana snapt dat die treffer hem wordt aangerekend. 'Ik ben blij met de overwinning, maar natuurlijk kan er altijd iets beter. Er zijn dingen die we moeten oplossen. En, zoals ik altijd zeg, ik ben verantwoordelijk als we goals tegenkrijgen. Ik ben de grote man tussen de palen, dus ik accepteer alle kritiek en kan omgaan met de druk.'

Tegenover het clubkanaal benadrukte Onana dat hij desondanks een goed gevoel overhoudt aan het oefenduel met Lens. 'Ik ben blij, omdat het een geweldige wedstrijd was voor mij en de jongens, we hebben een paar belangrijke goals gemaakt', aldus de ex-Ajacied, die genoot van zijn eerste officieuze optreden op Old Trafford.

Onana kijkt vol vertrouwen uit naar de competitiestart tegen Wolverhampton Wanderers. 'Ik denk dat dit een geweldig jaar wordt, ik kijk uit naar de komende wedstrijden. Maar we zullen ons goed moeten voorbereiden, want het wordt niet makkelijk. Iedereen werkt hard, ik denk dat alles goed komt als we de juiste dingen doen.'

Ma 14 aug.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer A. Onana
Meer over A. Onana
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.