Manchester United richt zich op na slechte eerste helft en wint van Lens

Manchester United heeft na twee oefennederlagen weer eens een overwinning geboekt. Op Old Trafford werd het Franse RC Lens met 3-1 verslagen.

Manchester United kon na de nederlagen tegen Real Madrid en Borussia Dortmund weer een overwinning gebruiken, maar ook tegen Lens ging het uiterst moeizaam. Doelman Andre Onana werd na 22 minuten gepasseerd door Florian Sotoca, die vanaf een meter of veertig uithaalde en scoorde. De oud-doelman van Ajax en Internazionale stond iets te ver voor zijn doel.

Pas na rust wist Manchester United orde op zaken te stellen. Eerst via Marcus Rashford, daarna via Antony. Laatstgenoemde kon de bal moeilijk onder controle brengen, maar wist alsnog te scoren.  Na een uur spelen was ook Casemiro trefzeker en daardoor was de zege voor Manchester United en manager Erik ten Hag zo goed als binnen. Ten Hag gunde Jadon Sancho en talent Omari Forson nog minuten.

Manchester United heeft iets meer dan 24 uur de tijd om zich op te laden voor de allerlaatste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Zondag om 17.00 uur staat een treffen met Athletic Bilbao op het programma.