Ocampos haalt tegen PSV zijn gram voor mislukte Ajax-periode

Lucas Ocampos heeft donderdag binnen vijf minuten van zich laten horen in de Europa League-wedstrijd tussen Sevilla en PSV. De aanvaller die eerder dit seizoen nog op huurbasis bij Ajax speelde, maakte na rust de tweede treffer en bereidde de 3-0 voor namens de Spanjaarden.

Sevilla
Sevilla
3 - 0
PSV
PSV

Ocampos keerde in de winter vervroegd terug van een uitleenbeurt aan Ajax die weinig succesvol was. De Argentijn begon tegen PSV op de bank en viel bij het begin van de tweede helft in voor Bryan Gil. Sevilla leidde toen al door een treffer van Youssef En-Nesyri.

In de tweede helft had Ocampos de bal binnen vijf minuten in het net liggen. De aanvaller ontving een voorzet van Oliver Torres, draaide om zijn eigen as en schoot uit de draai via de paal raak. Jordan Teze en keeper Walter Benítez hadden het nakijken.

Ocampos schreeuwde het uit van vreugde en leverde nog geen vijf minuten later de assist op de 3-0 van Nemanja Gudelj. De voormalig Ajacied schoot overtuigend raak en strooide zo nog meer zout in de Eindhovense wond. Ocampos was zo voor het eerst sinds zijn terugkeer bij Sevilla direct betrokken bij een doelpunt.