Núñez biedt excuses aan en doet belofte na rode kaart

Reacties

Darwin Núñez heeft via social media zijn excuses aangeboden voor de rode kaart die hij maandagavond kreeg in de competitiewedstrijd tegen Crystal Palace. De topaankoop van Liverpool belooft dat hij zal leren van zijn fout en dat dit niet nog eens zal gebeuren.

Núñez biedt excuses aan en doet belofte na rode kaart

Núñez liet zich provoceren door Joachim Andersen en deelde een kopstoot uit aan de voormalig verdediger van FC Twente. Met een man minder slaagde Liverpool er vervolgens niet in om de thuiswedstrijd te winnen. Jürgen Klopp en Virgil van Dijk waren al kritisch op Núñez en ook de Engelse media hadden geen goed woord over voor de actie van de man uit Uruguay.

Núñez heeft zijn ploeg benadeeld, zo weet hij. Via Twitter biedt hij daar zijn excuses voor aan. 'Ik ben me bewust van de lelijke houding die ik had', schreef de spits op social media. 'Ik ben hier om te leren van mijn fouten en het zal niet meer gebeuren. Excuses aan Liverpool. Ik kom terug.'

Door zijn rode kaart mist Núñez aankomende maandag in ieder geval de topper tegen Manchester United, op Old Trafford. De verwachting is dat de aanvaller ook voor de thuiswedstrijden tegen AFC Bournemouth en Newcastle United geschorst zal worden.

In VI ZSM ging het dinsdagochtend ook al even over Darwin Núñez.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.