Unieke beelden laten zien hoe de frustratie van Núñez groeit

Reacties

Darwin Núñez liet zich maandag niet zomaar gaan in de wedstrijd tegen Crystal Palace. Voorafgaand aan de rode kaart die de aanvaller van Liverpool kreeg, had de Uruguayaan het al geregeld aan de stok met Palace-verdediger Joachim Andersen. De Deen bleek de slimste van de twee.

Unieke beelden laten zien hoe de frustratie van Núñez groeit
Liverpool
Liverpool
1 - 1
Crystal Palace
Crystal Palace

Andersen speelde tussen 2014 en 2017 nog bij FC Twente en klom via Sampdoria, Olympique Lyon en Fulham op naar de Premier League. Dit seizoen speelt hij bij Palace, dat ruim zeventien miljoen euro overhad om hem over te nemen van Lyon. Na Arsenal in de eerste speelronde stond hij maandag tegenover Liverpool-spits Darwin Núñez, de topaankoop van Liverpool.

In de persoonlijke duels met de Uruguayaan leek Andersen geen moment onder de indruk. Met duwtjes en tackles zorgde de verdediger ervoor dat Núñez zich al in een vroeg stadium van de wedstrijd ergerde en zijn beklag deed bij de scheidsrechter. Over en weer werd er wat geroepen. De spits van Liverpool kwam in een klein uur tot geen enkel schot op doel.

Daarna stopte Andersen een lont in het kruitvat. Opnieuw riep Núñez iets naar scheidsrechter Paul Tierney nadat hij in zijn ogen onreglementair werd geduwd door Andersen. De Deen vond dat Núñez niet moest zeuren en gaf hem een duw, waarna de aanvaller een kopstoot uitdeelde en Andersen naar de grond zag gaan. Tierney gaf vervolgens direct rood.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.