Nu al steunbetuigingen voor Ten Hag na 'horrorshow' van United op Anfield

Reacties

Erik ten Hag is nog niet begonnen aan zijn klus bij Manchester United, maar de huidige trainer van Ajax krijgt al diverse steunbetuigingen. Die volgen na het debacle voor The Mancunians op Anfield. Liverpool was dinsdag heer en meester tegen de aanstaande werkgever van Ten Hag.

Nu al steunbetuigingen voor Ten Hag na 'horrorshow' van United op Anfield
Liverpool
Liverpool
4 - 0
Manchester United
Manchester United

'De aanstaande komst van Erik ten Hag als de nieuwe manager van Manchester United zou een reden tot feest moeten zijn. In plaats daarvan zal sympathie de overheersende emotie zijn wanneer de Nederlander door de deuren van Old Trafford loopt', bericht BBC Sport na de kansloze nederlaag van United op Anfield.

Ten Hag krijgt volgens Phil McNulty, chef voetbal bij de BBC, te maken met de 'meedogenloze realiteit' bij United, zoals een kleedkamer vol spelers 'die daar niet willen zijn of niet de kwaliteiten hebben om daar te zijn'. McNulty: 'Wanneer Ten Hag de moed verzamelt om nog naar deze horrorshow te kijken, zal het precies weergeven hoe United de fout in is gegaan. Als Ten Hag eindelijk aan zijn bureau in Carrington zit, moet hij leiders, personen, spelers vinden die niet kleiner worden zoals bij dit United gebeurt. Good luck Erik.'

Kop van Jut
The Manchester Evening News deelde slechts één voldoende uit aan een speler van United: invaller Jadon Sancho kreeg een 6. De jonge invaller Hannibal Mejbri kwam met een 5 ook nog in de buurt. Paul Pogba (met een 0) en Harry Maguire (1) vormden de tweedelige kop van Jut. Over Pogba, die na tien minuten naar de kant ging: 'Hij zou nooit meer voor United mogen spelen'. En over Maguire: 'Hij had het lef om te beweren dat hij zijn basisplaats nog steeds verdiende. Maar liet al snel zien waarom het tegenovergestelde het geval is door in de val van Liverpool te lopen', oordeelde het regionale dagblad.

Voormalig Mancunian en Sky Sports-analyticus Gary Neville heeft nu al te doen met Ten Hag. 'Ik voel met hem mee. De reden dat United zo wanhopig aan Ten Hag trekt is om de gemoederen weer te sussen met alle protesterende supporters. Ik kan echt niet geloven wat er aan de hand is met United', zei Neville, die net als Roy Keane het huidige United niet meer herkent als 'zijn' United.

Paul Scholes deed op Instagram een oproep aan het bestuur Erik ten Hag vooral de tijd te gunnen.
Paul Scholes deed op Instagram een oproep aan het bestuur Erik ten Hag vooral de tijd te gunnen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.