Neymar wacht na gemiste penalty nog op eerste doelpunt voor Al-Hilal

Reacties

Neymar wacht na vier duels nog altijd op zijn eerste goal voor Al-Hilal. Vrijdagavond miste de 31-jarige Braziliaan een penalty in het competitieduel met Al-Shabab.

Neymar wacht na gemiste penalty nog op eerste doelpunt voor Al-Hilal
© FOX Deportes
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Neymar mocht zo'n tien minuten voor rust aanleggen vanaf elf meter, maar miste de uitgelezen kans op zijn eerste treffer in Saoedische dienst. De Zuid-Koreaanse doelman Seung-Gyu Kim koos de goede hoek en keerde de inzet van de voormalig speler van Barcelona en Paris Saint-Germain.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De misser van Neymar, die eerder deze maand ook al een strafschop onbenut liet in het WK-kwalificatieduel van Brazilië met Boliva, deerde Al-Hilal niet. De ploeg van trainer Jorge Jesus won met 2-0 door doelpunten van Kalidou Koulibaly (uit een corner van Neymar) en Aleksandar Mitrovic.

Bekijk hier al onze video's
Meer Neymar
Meer over Neymar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.