Neymar toont zich waardig verliezer met prachtige woorden over Messi

Reacties

Neymar heeft via social media van zich laten horen, nadat hij vannacht met Brazilië de finale van het toernooi om de Copa América verloor. De aanvaller is verdrietig vanwege de nederlaag, maar gunt zijn voormalig ploeggenoot Lionel Messi zijn eerste prijs met het Argentijnse nationale elftal.

Neymar toont zich waardig verliezer met prachtige woorden over Messi
© Pro Shots

Messi speelde voor zaterdag vier finales met Argentinië en verloor die allemaal. Bij de vijfde poging was het dan eindelijk raak voor de volgens velen beste speler aller tijden. Ángel Di María maakte het enige doelpunt in de finale en bezorgde Argentinië daarmee de eindzege.

Neymar kon zijn tranen na de nederlaag niet bedwingen, maar toonde zich een waardig verliezer, door zijn feestvierende voetbalvriend Messi op te zoeken en te feliciteren. Neymar publiceert de beelden van het moment dat hij de Argentijn knuffelt op zijn Instagram-pagina.

'Verliezen doet me pijn; het is iets waar ik nog steeds niet mee heb leren leven', schrijft Neymar bij de video. 'Gisteren, toen ik verloor, gaf ik een knuffel aan de grootste en beste speler die ik heb zien spelen: mijn vriend en broer MESSI. Ik ben erg verdrietig omdat ik heb verloren, maar deze man is geweldig. Ik heb veel respect voor wat hij heeft gedaan voor het voetbal en vooral voor mij. IK HAAT HET TE VERLIEZEN! Maar geniet van je titel, het voetbal wachtte op dit moment. Gefeliciteerd, vriend!'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.