Neymar net op tijd terug voor kampioensfeest PSG

Reacties

Neymar heeft donderdag bij Paris Saint-Germain de groepstraining hervat. De Braziliaanse aanvaller zet daarmee een volgende stap op weg naar zijn rentree.

Neymar net op tijd terug voor kampioensfeest PSG

Neymar heeft sinds 23 januari moeten toekijken bij PSG. Een gebroken middenvoetsbeentje weerhield de Braziliaan ervan om zijn ploeg binnen de lijnen te helpen. Hij moest onder andere vanaf de tribune lijdzaam toezien dat aan het Champions League-avontuur door Manchester United een einde werd gemaakt.

Na de pijnlijke Europese uitschakeling ligt PSG op koers om met twee Franse prijzen het seizoen nog enige glans te geven. Op 27 april is Stade Rennes het laatste obstakel voor de Coupe de France. Komend weekend kan de Franse titel worden gepakt. Een gelijkspel op bezoek bij achtervolger Lille is genoeg voor het prolongeren van de titel.

Mogelijk kan Neymar in die kampioenswedstrijd nog zijn bijdrage leveren. Het hervatten van de groepstraining biedt in ieder geval hoop voor de Braziliaan om zondag na bijna drie maanden aan de zijlijn zijn rentree te maken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Neymar
Meer over Neymar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.