Nainggolan moet ook bij gebrek aan perspectief terug naar Inter

Reacties

Radja Nainggolan keert deze zomer terug naar Internazionale, ook al zijn de perspectieven voor hem in Milaan niet veranderd.

Nainggolan moet ook bij gebrek aan perspectief terug naar Inter
© Pro Shots

Nainggolan en Inter werden afgelopen zomer van elkaar verlost. Tijdelijk, want Cagliari bood de persona non grata voor een jaar als huurling onderdak. De 32-jarige middenvelder, die in Stadio Giuseppe Meazza door zijn gedrag op een zijspoor was gezet, haalde in de competitie zijn gram. 'Ik ben hier behandeld alsof ik een of andere middelmatige speler was, als een stuk speelgoed', zei hij na de 1-1 in Milaan.

De liefde was bekoeld en lijkt ook niet nieuw leven ingeblazen te gaan worden. Toch keert Nainggolan komende zomer terug in Milaan. 'We willen zijn waarde niet laten kelderen', gaf directeur Beppe Marotta uitleg. Kortom, het gaat slechts om geld. Want in de plannen van trainer Antonio Conte komt de Belg niet meer voor. 'We hebben vorig jaar onze sportieve plannen uitgetekend, en die willen we nu respecteren.'

Cagliari zou Nainggolan graag langer aan zich binden, maar het ontbeert de club aan de financiële draagkracht. De vermeende vraagprijs van achttien miljoen euro is te hoog, terwijl ook het salaris van de middenvelder (vier miljoen netto) geen optie is voor Cagliari.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.