Zoete wraak voor Nainggolan: 'Inter heeft me behandeld als een stuk speelgoed'

Reacties

Een hekel aan Internazionale? Nee, dat heeft Radja Nainggolan niet. Maar dat de middenvelder (door I Nerazurri verhuurd aan Cagliari) zondag zijn broodheer pijn deed, voelde stiekem wel lekker.

Zoete wraak voor Nainggolan: 'Inter heeft me behandeld als een stuk speelgoed'
© Pro Shots
Internazionale
Internazionale
1 - 1
Cagliari
Cagliari

Het uitduel met Inter stond voor Nainggolan in het teken van revanche. Afgelopen zomer vertrok hij op huurbasis bij de ploeg van trainer Antonio Conte, nadat hij op een zijspoor was beland. De Italiaanse oefenmeester liet meermaals weten niet op de Belg te rekenen, mede omdat hij niet te spreken was over diens gedrag in het verleden: Nainggolan kwam vaak in opspraak vanwege zijn levensstijl en disciplinaire problemen.

Samen met Mauro Icardi groeide hij uit tot persona non grata, de twee mochten zelfs niet meer met het eerste elftal meetrainen, waarna zijn oude club Cagliari hem verloste. Zondag keerde hij met zijn tijdelijke werkgever dus terug bij zijn broodheer, dat met Juventus strijdt om de landstitel.

En alsof het zo moest zijn, was uitgerekend Nainggolan met een doelpunt (de 1-1 in de slotfase) verantwoordelijk voor puntenverlies van Inter. 'Ik heb heel veel respect voor de club en mijn ex-teamgenoten', zo begon hij na afloop nog positief. 'Daarom heb ik nu een dubbel gevoel.'

Toch overheerste uiteindelijk het gevoel van revanche. 'Omdat ik hier ben behandeld alsof ik een of andere middelmatige speler was, als een stuk speelgoed. Of ik na dit seizoen terugkeer bij Inter? Ik heb werkelijk geen idee. Wie weet wat de toekomst brengt? Ik niet, in ieder geval.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.