Uitgerekend Nainggolan doet Inter pijn in titelstrijd

Reacties

Internazionale heeft zondagmiddag weer averij opgelopen in de jacht op koploper Juventus. Uitgerekend Radja Nainggolan, verhuurd door Inter, was verantwoordelijk voor de gelijkmaker van Cagliari.

Uitgerekend Nainggolan doet Inter pijn in titelstrijd
© Pro Shots
Internazionale
Internazionale
1 - 1
Cagliari
Cagliari

Bij de formatie uit Milaan debuteerde Ashley Young, hij werd de eerste Engelsman die een competitieduel speelde voor Inter sinds Paul Ince in 1997. De rechtsback liet zich meteen gelden bij zijn nieuwe werkgever, hij bereikte een kwartier voor rust Lautaro Martínez met een loepzuivere voorzet, na een slim duwtje kon de spits met het hoofd de 1-0 maken. De VAR keek nog naar het duwtje, maar besloot het doelpunt niet af te keuren.

Via Martínez en Romelu Lukaku kreeg Inter grote kansen en was het wachten op een verdubbeling van de marge. Het liep echter anders in Milaan, met flink wat geluk kwam Nainggolan tot scoren (zie video onder). De Belg, die afgelopen zomer op huurbasis naar Cagliari trok, probeerde het tien minuten voor tijd van ruime afstand. Het leek een kansloze poging, maar omdat verdediger Alessandro Bastoni de bal aanraakte was Inter-keeper Samir Handanovic kansloos. Voor Nainggolan was het alweer zijn zesde competitiegoal tegen Inter, tegen geen enkele andere club scoorde hij vaker in de Serie A.

Door het gelijkspel komt Inter met een wedstrijd meer gespeeld op drie punten van koploper Juventus, dat zondagavond tegen Napoli speelt. Het is al de derde keer op rij in de competitie dat Inter met 1-1 gelijkspeelt. De club zal het in de komende wedstrijd ook nog eens zonder Martínez moeten doen. De Argentijn hield zijn emoties niet onder controle en kreeg na een woede-uitbarsting rood van de scheidsrechter.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Inter in 2020: Rakitic, Modric en Vidal halen en dan kampioen worden
Serie A

Stand Serie A 2019/2020

Italië

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Juventus
38
26
5
7
76-43
+33
83
2
Internazionale
38
24
10
4
81-36
+45
82
3
Atalanta Bergamo
38
23
9
6
98-48
+50
78
4
Lazio
38
24
6
8
79-42
+37
78
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Meer R. Nainggolan
Meer over R. Nainggolan
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.