Nachtmerrie werkelijkheid voor Tissoudali: streep door WK en transfer

Reacties

Tarik Tissoudali leeft momenteel in een nachtmerrie. De smaakmaker van AA Gent bevestigde maandagochtend dat hij een kruisbandblessure heeft opgelopen. Daardoor gaat er een streep door het WK, terwijl een lucratieve transfer afgeblazen is.

Nachtmerrie werkelijkheid voor Tissoudali: streep door WK en transfer

'Ik heb voor de komende zes maanden mijn laatste wedstrijd gespeeld', gaf de Marokkaanse buitenspeler aan via Instagram. In de eerste helft van het duel met Sint-Truiden maakte de oud-speler van De Graafschap, VVV-Venlo, SC Cambuur en Telstar een verkeerde beweging. Direct wist hij hoe laat het was. Een mri-scan bevestigde dat de knie aan gort lag.

'Vele dromen vallen weg, maar Allah heeft altijd een beter plan dan dat ik heb voor mezelf', laat Tissoudali nu aan zijn volgers weten. Hij maakt zich op voor een lange revalidatie. 'Ik beloof jullie dat ik sterker zal terugkeren. Ik wens mijn team alle succes dit seizoen en ik zal er staan tijdens de play-offs. Ik zal ook Marokko steunen tijdens het WK.'

Behalve het WK in Qatar, waar Tissoudali leek te kunnen rekenen op een hoofdrol bij Marokko, mist hij ook een transfer. Het Qatarese Al-Rayyan had namelijk een lucratieve aanbieding weggelegd bij Tissoudali. Door zijn handtekening te zetten, had de 29-jarige laatbloeier nog in één klap financieel onafhankelijk kunnen geraken. Dat terwijl Gent ook een verbeterde aanbieding klaar had liggen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Pro League
Meer over Pro League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.