'Miljoenencontract ligt klaar voor Pro League-smaakmaker Tissoudali'

Reacties

Voor Tarik Tissoudali lonkt een zeer lucratieve overstap naar Qatar. De 29-jarige smaakmaker van AA Gent kan volgens de Gazet van Antwerpen een driejarig contract tekenen bij Al-Rayyan, dat een netto jaarsalaris tussen de twee en drie miljoen euro aanbiedt.

'Miljoenencontract ligt klaar voor Pro League-smaakmaker Tissoudali'
© Pro Shots

Een eerste bod is nog niet binnengekomen bij Gent en dus weet de club officieel nog van niets, maar een transfer kan voor de Belgische club ook interessant zijn. Tissoudali staat immers nog maar een jaar onder contract. Zelf lijkt de Marokkaanse Nederlander wel oren te hebben naar een vertrek. Dinsdag plaatste hij op Instagram een wedstrijdfoto van zichzelf, met de begeleidende tekst: 'Ze begrijpen het pas als je weg bent.'

Tissoudali debuteerde in augustus 2014 namens Telstar in het betaald voetbal en speelde in twee jaar tijd 73 competitieduels voor de club uit Velsen-Zuid. Hij stapte daarna over naar Le Havre, dat Tissoudali verhuurde aan achtereenvolgens SC Cambuur, VVV-Venlo en De Graafschap. Na een succesvol dienstverband bij Beerschot kwam Tissoudali in 2021 terecht bij Gent, waarvoor hij een sleutelspeler is geworden met 34 doelpunten en 14 assists in 70 officiële wedstrijden.

Vorig seizoen werd Tissoudali bekroond met de Ebbenhouten Schoen gewonnen, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste voetballer van Afrikaanse origine op de Belgische velden. Vrijdag kwam hij tot scoren tijdens de seizoensouverture tegen Standard Luik (2-2)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.