'Van Bommel laat buitenlandse interesse links liggen en blijft Antwerp trouw'

Reacties

De uitstekende prestaties van Mark van Bommel bij Antwerp FC zouden ook clubs buiten België zijn opgevallen. Ondanks de aanzwellende interesse zou de trainer volgens Het Nieuwsblad een nieuw contract gaan tekenen bij zijn huidige werkgever.

'Van Bommel laat buitenlandse interesse links liggen en blijft Antwerp trouw'
© Pro Shots

Verschillende clubs uit de topvijfcompetities zouden volgens het Belgische medium in de voorbije dagen contact opgenomen hebben met het management van Van Bommel, nadat hij met Antwerp voor het eerst in de clubhistorie de dubbel pakte. Door de waardering die hij voelt van de fans en het bestuur, zou hij echter voornemens zijn aan te blijven.

De 46-jarige Van Bommel trad afgelopen zomer in dienst van Antwerp en beschikt over een contract dat medio 2024 afloopt. De clubleiding, bestaande uit onder anderen Marc Overmars, wil na de vakantie om de tafel met Van Bommel om zijn verbintenis open te breken.

Van Bommel, die als speler uitkwam voor Fortuna Sittard, PSV, Barcelona, Bayern München en AC Milan, was als trainer eerder werkzaam bij PSV en VfL Wolfsburg. Bij Antwerp wordt hij omringd door de Nederlandse spelers Vincent Janssen, Jurgen Ekkelenkamp, Gyrano Kerk en Calvin Stengs. De twee laatsgenoemden werden gehuurd en keren normaliter terug naar respectievelijk Lokomotiv Moskou en OGC Nice.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.