Na vertrek Messi nu ook speculaties over toekomst Agüero bij Barcelona

Reacties

Sergio Agüero is volgens berichten uit Spanje woedend op Barcelona na het vertrek van Lionel Messi. De Argentijnse aanvaller was immers beloofd dat hij zou gaan samenspelen met Lionel Messi.

Na vertrek Messi nu ook speculaties over toekomst Agüero bij Barcelona
© Pro Shots

Agüero kwam deze zomer transfervrij over van Manchester City, waar zijn contract niet werd verlengd. De 33-jarige spits is goed bevriend met Messi. Het was een van de voornaamste redenen voor zijn komst naar Barcelona, dat vorig jaar nog de woede van de Argentijnse sterspeler wekte door Luis Suárez naar Atlético Madrid te laten vertrekken.

Nu is het Agüero die boos is. Dat meldt althans het Catalaanse tv-stadion Betevé. In het tv-programma La Porteria is vrijdagavond gemeld dat de Argentijn zelfs zijn advocaten heeft ingeschakeld om te onderzoeken welke clausules er in zijn contract staan en of het mogelijk is om nog deze zomer weer te vertrekken bij Barcelona.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De grote Spaanse sportkranten hebben het nieuws van de tv-zender inmiddels ook opgepikt. Mundo Deportivo meldt dat vanuit het kamp-Agüero wordt ontkend dat hij na het vertrek van Messi zelf ook weg wil. De voormalig aanvaller van Manchester City en Atlético Madrid tekende onlangs een contract tot medio 2023.

Agüero is een van de vier zomeraanwinsten die Barça door de financiële problemen en de beperkingen van La Liga tot op heden niet heeft kunnen inschrijven voor het nieuwe seizoen. Dat geldt ook voor de transfervrij aangetrokken Memphis Depay en Eric García en de van Real Betis overgenomen Emerson Royal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer S. Agüero
Meer over S. Agüero
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.