Mourinho verzacht met opmerkelijke lofzang de pijn van Davies

Reacties

Ben Davies is met een blessure afgehaakt voor de komende interlands van Wales. Het is nog onbekend wanneer de Tottenham Hotspur-verdediger weer inzetbaar is, maar hij kan in ieder geval rekenen op de waardering van zijn manager José Mourinho.

Mourinho verzacht met opmerkelijke lofzang de pijn van Davies
© Pro Shots

Tottenham maakte onder meer via Instagram bekend dat Davies geblesseerd is geraakt en opvallend genoeg reageerde Mourinho onder het bericht. 'Als een speler geblesseerd speelt om zijn team te kunnen helpen bij het herstel na twee nederlagen, dan kan dit gebeuren. Een man, een teamspeler', schreef The Special One, met een duimpje daarachter.

Davies was dus al niet okselfris toen hij zondag als vervanger van de geblesseerde Sergio Reguilón moest invallen in de uitwedstrijd tegen Aston Villa. De 27-jarige linksback had de donderdag daarvoor negentig minuten gespeeld bij de nederlaag tegen Dinamo Zagreb in de Europa League (3-0 nederlaag na verlenging). Bij de pijnlijke 2-1 nederlaag in de derby tegen Arsenal op zondag 14 maart zat hij op de bank. Tottenham deed uit tegen Aston Villa aan eerherstel door met 0-2 te winnen in Birmingham.

Voor Wales begint de WK-kwalificatiereeks woensdagavond met een uitwedstrijd tegen België. Tsjechië is volgende week dinsdag de volgende tegenstander in die serie. Tussendoor speelt Wales een vriendschappelijke wedstrijd tegen Mexico (zaterdag).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.