Mourinho ontkent provocatie met foto op Instagram

Reacties

Volgens José Mourinho was het niet de bedoeling om te provoceren toen hij vorige week een foto op Instagram deelde waarop hij een onzichtbare speler omarmt.

Mourinho ontkent provocatie met foto op Instagram
© Pro Shots

Wél geeft de trainer van AS Roma - die de groepsfoto een week geleden deelde - aan liever vandaag dan morgen een nieuwe aanvaller te verwelkomen. 'Het was geen provocatie, dat was niet de intentie', aldus Mourinho tegenover Corriere dello Sport

Dat neemt niet weg dat Mourinho bijna smeekt om aanvallende versterking. Spits Tammy Abraham wordt pas in het nieuwe kalenderjaar terugverwacht. 'Ik word een uur boos en dan ben ik weer positief over dingen. Wat de denkbeeldige spits betreft, kan ik je vertellen dat zelfs als Mbappé volgende week aankomt, het nog steeds laat zou zijn. Het is voor mij onmogelijk om te zeggen dat ik gelukkig ben. Maar om te zeggen dat ik oorlog voer met de club is heel verkeerd.'

De namen van Álvaro Morata en Gianluca Scamacca zoemden rond bij Roma, maar Morata blijft bij Atlético Madrid en Scamacca verhuisde van West Ham United naar Atalanta Bergamo. Inmiddels zou Roma de pijlen hebben gericht op Duván Zapata van datzelfde Atalanta. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.