Mourinho laat Roma-stopper gaan: 'Nu kun je me op een goed diner trakteren'

Reacties

AS Roma hoopte deze zomer geld te verdienen aan Roger Ibañez. Dat is gelukt, want de 24-jarige Braziliaan maakt zich op voor een transfer naar Al-Ahli. José Mourinho denkt er - uiteraard - het zijne van.

Mourinho laat Roma-stopper gaan: 'Nu kun je me op een goed diner trakteren'
© Pro Shots

Ibañez was een vaste waarde bij Roma, maar de hoofdstedelingen kunnen de transfersom van naar verluidt 25 miljoen euro goed gebruiken. Mourinho wil namelijk een nieuwe spits naar Stadio Olimpico halen. Op Instagram neemt de Portugese trainer alvast afscheid van Ibañez. Dat deed hij op kenmerkende wijze.

'Ik weet dat je me gaat missen', schreef Mourinho, die weet dat het vierjarige contract van ​Ibañez​​​​​​ bij Al-Ahli de Braziliaan geen windeieren gaat leggen. 'Nu kun je mij en de staf op een goed diner trakteren. Geniet van Saoedi-Arabië!'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Niet van deze wereld
Dat laatste gaat Mourinho in ieder geval niet doen. Net als Al-Hilal toonde Al-Ahli belangstelling, maar daar krijgt de Portugees het niet warm van. Voorlopig, althans. 'Ik heb de eigenaren geïnformeerd dat ik geen interesse heb. Dat heb ik thuis ook gezegd', liet Mourinho weten in een interview met Corriere dello Sport.

Dat wil niet zeggen dat de deur helemaal gesloten is. 'Dat is niet definitief, nee. In het verleden sloeg ik de allergrootste aanbieding af die een trainer ooit heeft gehad. China wilde me bij de nationale ploeg en een club waar alle internationals zouden spelen. Een ongelooflijk financieel voorstel, dat was niet van deze wereld.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.