Messi zag Argentijnse kentering na zijn gemiste strafschop

Reacties

Lionel Messi stond na de overwinning op Polen woensdagavond met gemengde gevoelens op het veld. Aan de ene kant was hij nog aan het jammeren door zijn gemiste strafschop, aan de andere kant overheerste tevredenheid met kwalificatie voor de knock-outfase.

Messi zag Argentijnse kentering na zijn gemiste strafschop
© Pro Shots
Polen
Polen
0 - 2
Argentinië
Argentinië

Kort voor rust gaf Danny Makkelie nadat hij door VAR-arbiter Pol van Boekel naar de kant was gehaald een uitgelezen mogelijkheid aan Messi en Argentinië om de ban te breken. 'Ik ben boos omdat ik de strafschop gemist heb', verklaarde de 35-jarige superster.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Maar ik denk dat het team er sterker uitkwam na die fout van mij. We wisten dat als het eerste doelpunt eenmaal zou vallen, het de wedstrijd zou veranderen.'

Dat gebeurde direct na rust dankzij de eerste interlandgoal van Alexis Mac Allister en later Julian Álvarez die de wedstrijd in het slot gooide. Voor de Argentijnen wacht nu zondag een confrontatie met Australië. 'Het wordt heel moeilijk', blikte Messi vooruit. 'Iedereen wint van iedereen. Alles is heel gelijkwaardig. We moeten rustig blijven en het wedstrijd voor wedstrijd bekijken. Hopelijk kunnen we vasthouden aan wat we gedaan hebben.'

Wereldkampioenschap

Stand Groep C Wereldkampioenschap 2022 Qatar

Wereld

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Argentinië
3
2
0
1
5-2
+3
6
2
Polen
3
1
1
1
2-2
0
4
3
Mexico
3
1
1
1
2-3
-1
4
4
Saoedi-Arabië
3
1
0
2
3-5
-2
3
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.