Zorgen in Argentijns kamp om Di María, Messi houdt kaken stijf op elkaar

Reacties

De achtste finale tegen Australië lijkt een race tegen de klok te worden voor Angel Di María. Tijdens de overwinning op Polen woensdagavond liet Fideo zich vroegtijdig naar de kant halen.

Zorgen in Argentijns kamp om Di María, Messi houdt kaken stijf op elkaar
© Pro Shots
Polen
Polen
0 - 2
Argentinië
Argentinië

'Het is in principe geen groot ding. Hij voelde iets in zijn bovenbeen', verklaarde bondscoach Lionel Scaloni op de persconferentie na afloop. 'Het is niet de moeite waard om door te gaan met een speler die kans loopt zich ernstiger te blesseren.'

De technische staf evalueert of Di María inzetbaar zal zijn als Argentinië zaterdag om 20.00 uur aantreedt tegen Australië, de verrassende nummer twee van Groep D.

Messi
Lionel Messi was na het laatste flluitsignaal in een onderonsje met Robert Lewandowski verwikkeld. Over de inhoud van dat gesprek wilde de grote ster van Argentinië niks kwijt. 'Ze hebben me geleerd dat alles wat op het veld gebeurt, op het veld blijft. Net zoals in de kleedkamer. Dingen die we privé tegen elkaar zeggen, komen nooit uit door mij', zei hij tegen TyC Sports.

Wereldkampioenschap

Stand Groep C Wereldkampioenschap 2022 Qatar

Wereld

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Argentinië
3
2
0
1
5-2
+3
6
2
Polen
3
1
1
1
2-2
0
4
3
Mexico
3
1
1
1
2-3
-1
4
4
Saoedi-Arabië
3
1
0
2
3-5
-2
3
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.