'Memphis kan door hernieuwde interesse naar gewenste 'club van status''

Reacties

Juventus denkt opnieuw aan de komst van Memphis Depay, zo schrijft Mundo Deportivo maandagavond. De grootmacht uit Turijn had vorig jaar al belangstelling voor de aanvaller, die toen echter koos voor een transfer van Olympique Lyon naar Barcelona.

'Memphis kan door hernieuwde interesse naar gewenste 'club van status''
© Pro Shots

Memphis heeft door de komst van spelers als Robert Lewandowski en Raphinha loodzware concurrentie gekregen, waardoor over een vertrek bij Barcelona wordt gespeculeerd. Dinsdagnacht speelde hij nog wel een helft mee tegen Inter Miami (0-6 zege) en was hij goed voor een fraai doelpunt en een assist. Zaterdagochtend liet Xavi hem 28 minuten meedoen tegen Real Madrid (0-1 zege).

De 28-jarige Memphis heeft een contract tot het eind van komend seizoen bij Barcelona. Volgens media in Spanje mag hij voor circa twintig miljoen euro vertrekken. Het Catalaanse Sport meldde vorige week dat Tottenham Hotspur bereid is tot zeventien miljoen euro te gaan. Op dit moment zou Memphis die transfer nog niet zien zitten. Eerder deze maand dook ook de naam van Olympique Marseille op als potentiële nieuwe club

Transferjournalist Fabrizio Romano beweerde onlangs dat Memphis in gesprek is gegaan met de clubleiding van Barcelona. Trainer Xavi zou er rekening mee houden dat Memphis komend seizoen 'gewoon' deel uitmaakt van zijn selectie. Zo niet, dan zal Barcelona zich volgens Romano 'flexibel' opstellen in onderhandelingen met andere clubs. Memphis wil alleen naar een club 'van status', voegde de transfergoeroe eraan toe. Juventus voldoet zeker aan dat criterium. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.