Mbappé geeft zijn medespelers het goede voorbeeld na slechte avond PSG

Reacties

Paris Saint-Germain is nog niet in de vorm waarin het wil verkeren. De kampioen leverde zaterdagavond weer punten in, nu op bezoek bij Clermont Foot. Kylian Mbappé maande zijn spelers om desondanks de meegereisde fans te bedanken.

Mbappé geeft zijn medespelers het goede voorbeeld na slechte avond PSG
© Pro Shots
Clermont
Clermont
0 - 0
PSG
PSG

Het liefst wilden de Parijse sterren zo snel mogelijk terug naar binnen en naar huis na de matte vertoning die ze in Clermont hadden geleverd. Mbappé besloot anders: hij riep zijn manschappen bij elkaar en dirigeerde ze naar het vak met meegereisde PSG-fans om hen even te bedanken voor de steun.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

PSG heeft al negen punten ingeleverd en staat na zeven speelronden in de Ligue 1 op een zeer matige vijfde plaats. OGC Nice en Stade Reims hebben een punt meer, Stade Brest en AS Monaco staan twee punten boven PSG en delen zodoende de koppositie. Volgende week moet PSG naar Bretagne, het nog ongeslagen Stade Rennes is de opponent.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Ligue 1
Meer over Ligue 1
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.