'Franse president vangt bot bij Real voor olympische droom met Mbappé'

Reacties

De Franse president Emmanuel Macron heeft volgens RMC Sport dinsdag een vergeefse poging gedaan bij Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez om Kylian Mbappé los te weken bij zijn waarschijnlijke nieuwe werkgever voor deelname aan de Olympische Spelen.

'Franse president vangt bot bij Real voor olympische droom met Mbappé'
© Pro Shots

Macron was dinsdag net als Pérez aanwezig bij een feest in Parijs ter ere van het 120-jarige jubileum van de FIFA. De president van Frankrijk zou bij de Real-preses hebben aangegeven dat het van groot (Frans) belang is dat Mbappé in actie kan komen op het olympisch voetbaltoernooi in Parijs.

Mbappé maakte onlangs zijn vertrek bij Paris Saint-Germain wereldkundig en gaat volgens diverse media een lucratief contract ondertekenen bij Real Madrid. Pérez zou Macron hebben laten weten dat hij het niet ziet zitten om de Fransman af te staan voor de Olympische Spelen, van 26 juli tot 11 augustus.

Op vragen van Franse media over Mbappé antwoordde Pérez dinsdag al lachend: 'Ik ga het niet hebben over spelers die niet voor Real Madrid spelen.' RMC Sport verwacht dat Real en Pérez de radiostilte over Mbappé na de Champions League-finale op zaterdag 1 juni tegen Borussia Dortmund gaan beëindigen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.