Matusiwa wisselt voor zestien miljoen euro van club binnen Frankrijk

Reacties

Azor Matusiwa vervolgt zijn loopbaan bij Stade Rennes. Dat neemt de 25-jarige middenvelder over van Stade Reims, zoals Franse media eerder al meldden. Matusiwa tekent voor vierenhalf jaar in Bretagne.

Matusiwa wisselt voor zestien miljoen euro van club binnen Frankrijk
© Pro Shots

De 25-jarige Nederlander is bezig aan een sterk seizoen, net zoals Reims – vorige week was Matusiwa nog trefzeker voor de rood-witten bij een knappe zege in Monaco. Het was zijn laatste wedstrijd voor de club uit Noord-Frankrijk. Rennes en Reims hebben de transfer maandag afgerond. De beide clubs zouden akkoord zijn over een bedrag van zestien miljoen euro, plus nog vier miljoen in eventuele bonussen.

Matusiwa, naar Frankrijk gehaald van FC Groningen, gaat met zijn nieuwe club Europa in. Rennes beleeft in Ligue 1 een grijs seizoen met een tiende plek, maar de ploeg speelt wel de tussenronde in de Europa League. De tegenstander is ook niet zomaar een ploeg: het grote AC Milan is de eerste horde op weg naar de trofee. In Rennes is hij mogelijk de opvolger van Nemanja Matic, die lijkt te gaan vertrekken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Stade Reims
Meer over Stade Reims
Meer Stade Rennes
Meer over Stade Rennes
Meer Ligue 1
Meer over Ligue 1
Meer A. Matusiwa
Meer over A. Matusiwa
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.