Voormalig Ajacied Daramy goud waard voor Reims

Mohamed Daramy heeft Stade de Reims drie punten bezorgd tegen Le Havre. De oud-speler van Ajax schoot in de blessuretijd zijn tweede treffer tegen de touwen en bepaalde de eindstand op 1-2.

Le Havre
Le Havre
1 - 2
Reims
Reims

Daramy speelde 27 minuten mee tegen Le Havre, maar daarin drukte hij wel zijn stempel op de wedstrijd. De 22-jarige Deen zette Reims na een uur op voorsprong in de Franse havenstad. Via een penalty kwam Le Havre terug in de wedstrijd, maar in de 96ste minuut schoot Daramy ook nog een penalty binnen.

Dat was alweer het vierde doelpunt van Daramy in de Franse Ligue 1. De Deense buitenspeler gaf ook nog vijf assists. Zo is Daramy goed begonnen bij de club die hem deze zomer overnam van Ajax. Hij stond zo’n twee jaar onder contract bij de Amsterdammers, maar daar kende hij een weinig succesvolle periode. Hij werd door Ajax ook nog verhuurd aan zijn oude club FC Kopenhagen.

Dankzij de overwinning staat Reims op een knappe achtste plaats in de Ligue 1, boven onder andere Olympique Marseille. Zaterdag krijgt Reims Lille op bezoek.