Martins Indi offert zich op en maakt stapjes vooruit

Reacties

Zondagmiddag schoof Bruno Martins Indi tijdens de persconferentie aan naast Louis van Gaal. De verdediger die tegen Australië een hersenschudding opliep, is aan de betere hand. Overigens had de bondscoach een opmerkelijke verklaring voor de aanwezigheid van de Feyenoord-verdediger.

Martins Indi offert zich op en maakt stapjes vooruit

'Het gaat goed met me. Ik maak  lichtjes stapjes vooruit', vertelde Martins Indi over de voortgang van zijn herstel. 'De dagen gaan nu goed. Ik weet niet hoelang mijn herstel nog gaat duren, ik doe het allemaal stap voor stap. Gisteren mocht ik wat joggen, maar we zien het wel. Ik sta in ieder geval weer op het veld. In het begin heb ik heel even gedacht dat het WK voorbij zou zijn, maar ik ben positief ingesteld en maak nog steeds stapjes. Daar ben ik blij mee.'

Dat Martins Indi de vragen van de pers moest beantwoorden, had volgens Van Gaal een oorzaak. 'De FIFA heeft in al zijn wijsheid besloten een persconferentie vóór de training te geven. Maar ik vind dat spelers zich juist moeten focussen op de training. Bruno is het ergst geblesseerd. Daarom zit hij hier', verklaarde Van Gaal.

Overigens had de bondscoach daarover wel overleg gehad met de Feyenoord-verdediger. 'We hebben hem ook gevraagd of hij hier wil zitten. Het is voor hem ook een soort afleiding, omdat hij nog niet inzetbaar is. Hij zit hier meer voor de groep dan voor zichzelf. Want hij had zijn beurt al gehad', aldus Van Gaal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.