Martínez neemt woedende Nainggolan in genade aan bij België

Reacties

Radja Nainggolan zit voor het eerst sinds maanden weer bij de selectie van België. Bondscoach Roberto Martínez riep de middenvelder van AS Roma op voor de oefeninterlands tegen Mexico en Japan.

Martínez neemt woedende Nainggolan in genade aan bij België

Opvallend, aangezien Nainggolan enkele maanden geleden nog helemaal klaar was met het nationale elftal. 'Ik stop. Dit heeft geen zin meer', was de woedende reactie van Nainggolan in Het Nieuwsblad toen bekend werd dat Martínez hem niet selecteerde.

Sindsdien werd de ruzie via de media uitgevochten, maar met de terugkeer in de selectie lijkt het brandje geblust. 'Er is veel over hem gepraat, er zijn veel verhalen over hem geschreven. Maar het was nooit zo dramatisch als het leek. De deur heeft altijd op een kier gestaan voor Radja', stelde Martínez op de persconferentie voor de oefeninterlands in november.

Nainggolan speelde tot dusver 29 interlands voor België, op het EK in Frankrijk miste hij geen wedstrijd. België overleefde de groepsfase, maar werd in de kwartfinale uitgeschakeld door Wales. In de afgelopen WK-kwalificatie speelde Nainggolan in slechts twee van de tien interlands mee, maar ook zonder de AS Roma-middenvelder plaatsten de Belgen zich gemakkelijk voor het WK in Rusland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.