Gepasseerde Nainggolan woest op Belgische bondscoach Martínez

Reacties

Radja Nainggolan is voorlopig helemaal klaar met het spelen voor de nationale ploeg van België. De middenvelder van AS Roma heeft bepaald geen hoge pet op van bondscoach Roberto Martínez, die hem niet selecteerde voor de komende interlands.

Gepasseerde Nainggolan woest op Belgische bondscoach Martínez

De 29-jarige Nainggolan geldt al jaren als één van de beste spelers van de Serie A en is een belangrijke kracht voor AS Roma. Toch denkt Martínez hem niet nodig te hebben, omdat Nainggolan volgens de bondscoach tijdens de vorige interlands niet gefocust was.

Voor Il Ninja reden om zich voorlopig niet meer beschikbaar te stellen voor de Rode Duivels. 'Ik stop. Dit heeft geen zin meer', briest Nainggolan in Het Nieuwsblad. 'Hij roept Youri Tielemans op die op de bank zit en wekelijks maar enkele minuten speelt bij Monaco.'

'Bij zijn aanstelling zegt hij dat de Rode Duivels in topcompetities moeten spelen. Nu Witsel in China speelt, is dat plotseling niet meer van tel. Op zich allemaal niet erg maar ik moet daar dan voor opdraaien? Nee, laat maar dan', vervolgde de 28-voudig international.

Dat Martínez bij het bekendmaken van zijn selectie benadrukte dat zijn relatie met Nainggolan goed en open is, ergert de AS Roma-speler ook. In Ibiza bleek deze zomer namelijk het tegenovergestelde. 'We zaten in hetzelfde restaurant, hij zat een tafeltje verder dan ik. Ik had hem eerst niet gezien maar hij mij wel. Hij zei geen goedendag. Ja, dan heb ik ook niets gezegd. Zo kan je toch niet samenwerken?'

Reactie
Nainggolan lijkt geschrokken te zijn van de ophef die zijn interview veroorzaakte, want een paar uur na de publicatie gaf hij op Twitter aan dat hij nog geen definitieve beslissing genomen heeft over zijn interlandloopbaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.