Maatsen trekt naar Noorwegen voor vierde buitenlandse avontuur

Reacties

Darren Maatsen gaat per direct aan de slag bij Stabæk IF. De 29-jarige aanvaller komt over van RKC Waalwijk, waar hij een aflopende verbintenis had.

Maatsen trekt naar Noorwegen voor vierde buitenlandse avontuur
© Pro Shots

'Er was voor Darren veel belangstelling, met name van uit Oost-Europa', zegt zijn zaakwaarnemer Harm-Jan Schilperoort tegen Voetbal International. 'Dat zag hij niet zitten, Stabaek wel. Het is een mooie club, sportief, financieel en privé.'

'Dit is alweer mijn vierde buitenlandse avontuur na Schotland, Cyprus en Griekenland', aldus Maatsen. 'Ik hou ervan andere culturen te ontdekken. Noorwegen is nieuw voor me, maar de mensen hebben me ontzettend goed opgevangen. Ik kijk er naar uit hier te spelen. Uiteindelijk verrijken zulke ervaringen je als voetballer, maar ook als persoon.'

'Bij RKC heb ik een mooie tijd gehad, waarin we zijn gepromoveerd en in de Eredivisie hebben gespeeld. Maar ik was transfervrij en toen kwam deze kans. Het voelde alsof ik 'm niet kon laten lopen', besluit de aanvaller die eerder speelde voor Excelsior, Ross County, FC Den Bosch, Ayia Napa, Go Ahead Eagles en Apollon Smyrni.

Stabæk begon afgelopen seizoen aan een nieuw seizoen in Noorwegen en speelde zijn eerste twee wedstrijden gelijk. Vorig seizoen eindigde de club op de achtste plaats.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Meer Darren Maatsen
Meer over Darren Maatsen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.