'Lyon wil PSG aftroeven na afzeggingen uit Londen en Turijn'

Reacties

De tijd begint te dringen voor Olympique Lyonnais in een zoektocht naar een middenvelder. Volgens Franse media heeft de club van trainer Peter Bosz al twee afzeggingen binnen.

'Lyon wil PSG aftroeven na afzeggingen uit Londen en Turijn'
© Pro Shots

Lyon staat op het punt Bruno Guimarães voor veertig miljoen euro plus bonussen te verkopen aan Newcastle United. Als vervanger van de Braziliaanse controleur had de zevenvoudig kampioen van Frankrijk de pijlen gericht op Giovani Lo Celso, maar volgens RMC Sport had de Argentijnse middenvelder van Tottenham Hotspur geen trek in een transfer naar Les Gones. Ook waagde Lyon een poging voor Rodrigo Bentancur, maar de salariseisen van de Uruguayaanse middenvelder waren te gortig. Juventus lijkt hem nu aan Spurs te gaan verkopen.

In de zoektocht naar een middenvelder hoopt Lyon nu op een andere speler van Spurs, zo weet Téléfoot: Tanguy Ndombélé. De recordaankoop van de Londenaren zit op een zijspoor onder manager Antonio Conte en mag deze maand daarom vertrekken. Paris Saint-Germain was volgens berichten in Engeland en Frankrijk bezig met zijn komst op huurbasis, maar nu hoopt Lyon de Parijse grootmacht nog af te troeven. Ndombélé speelde voor zijn vertrek naar Spurs natuurlijk bij Lyon, dat hem in 2019 voor zestig miljoen euro plus bonussen verkocht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Olympique Lyon
Meer over Olympique Lyon
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer T. Ndombélé
Meer over T. Ndombélé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.