'Tottenham laat voor 120 miljoen aan spelers gaan'

Reacties

Voor vier spelers van Tottenham Hotspur lijkt het einde verhaal te zijn. Manager Antonio Conte heeft Sergio Reguilón, Giovani Lo Celso, Tanguy Ndombélé en Harry Winks niet opgenomen in de selectie voor een bezoek aan Zuid-Korea.

'Tottenham laat voor 120 miljoen aan spelers gaan'
© Pro Shots

Tottenham zou het viertal deze zomer willen verkopen, melden Engelse media. Waar Harry Winks een jeugdproduct van Spurs is, werden de andere drie spelers al eerder voor tientallen miljoenen naar Londen gehaald. Tottenham zal ongetwijfeld verlies lijden op het drietal.

Ndombélé is de duurste van de drie. De Fransman kwam in de zomer van 2019 voor zestig miljoen euro over van Olympique Lyon, maar maakte de verwachtingen niet waar. Het afgelopen half jaar speelde de middenvelder al op huurbasis bij Lyon. Reguilón en Lo Celso kostten allebei dertig miljoen euro. Lo Celso werd vorig seizoen al verhuurd aan Villarreal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.