Lyon komt met statement: Bosz zet Marcelo terug naar tweede elftal

Reacties

Trainer Peter Bosz heeft Marcelo teruggezet naar het tweede elftal. Dat heeft Olympique Lyon dinsdag bekendgemaakt, nadat Franse media eerder al meldden dat het contract van de Braziliaanse verdediger zou worden ontbonden.

Lyon komt met statement: Bosz zet Marcelo terug naar tweede elftal

Marcelo ging zondag afgrijselijk in de fout. In het competitieduel met Angers schoot de 34-jarige ex-PSV'er de bal in eigen doel na een communicatiefout met doelman Anthony Lopes. Het was volgens Franse media aanleiding voor het rigoureuze besluit, maar Lyon meldt nu ook dat Marcelo zich na afloop in de kleedkamer ongepast heeft gedragen in de kleedkamer.

Daarom heeft de clubleiding in samenspraak met Bosz besloten dat Marcelo per direct meetraint bij het tweede elftal. Technisch directeur Juninho heeft de Braziliaan daar maandag samen met de Nederlandse trainer van op de hoogte gesteld. Lyon stelt daarnaast dat alle spelers zich vol moeten inzetten om snel goede resultaten te boeken. Bosz hekelde de mentaliteit van sommige spelers al.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Lyon meldt tot slot dat de club in overleg met Bosz hard bezig is aan het versterken van de selectie. Zo lopen er volgens L'Equipe en The Guardian gesprekken met Chelsea over de komst van linksback Emerson Palmieri, afgelopen zomer nog Europees kampioen met Italië. Layvin Kurzawa werd ook genoemd, maar de salariseisen van Paris Saint-Germain zouden een obstakel vormen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Olympique Lyon
Meer over Olympique Lyon
Meer Marcelo
Meer over Marcelo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.